Elke wedstrijd live en on demand op de Eurosport Player

Voer promocode NL50ESP in bij de betaling en krijg 50% korting op een jaarabonnement van € 39,99

PAS

ACCOUNT

BETALING

€ 6,99

MAANDPAS

Per maand*

*Alle prijzen zijn inclusief btw. Zie hieronder voor meer informatie over automatische verlenging en prijzen

€ 19,99

JAARABONNEMENT

(was € 39,99)

Per jaar*

Invoeren NL50ESP

Exclusief voor KNLTB-leden

4 Grand Slams

KIES JE ABONNEMENT

Kies het jaarabonnement van € 19,99

INLOGGEN

Gebruik je inloggegevens voor de Eurosport Player om in te loggen op

VOER DE PROMOCODE IN

Ga door naar betalingsinformatie, vul de gegevens in, klik op "promotiecode" en voer NL50ESP in, voordat je je bestelling plaatst

VOEG JE PROMOCODE TOE IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

JAARABONNEMENT

Speciale aanbiedingsprijs van € 19,99. Eenmalige vooruitbetaling. Gebruik promocode NL50ESP tot 23.59 uur op 11 juli 2019. Standaardprijs € 39,99. Voor je abonnement geldt een minimale termijn van 12 maanden. Tenzij je je afmeldt, wordt je abonnement automatisch elk jaar verlengd tegen de dan standaard jaarprijs. Toegang tot alle content van de Eurosport Player. Alle prijzen zijn incl. btw. Zie hieronder de algemene voorwaarden met betrekking tot deze promotie.

*MAANDPAS

€ 6,99 per maand (incl. Btw). Voor je abonnement geldt een minimale termijn van 1 maand. Tenzij je je afmeldt, wordt je abonnement automatisch elke maand verlengd. Toegang tot alle content van de Eurosport Player.

Eurosport Player: algemene voorwaarden voor Promocode NL50ESP


1. De promocode is een aanbod van Eurosport Player. De code wordt toegekend onder de volgende voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om het aanbod op elk moment in te trekken als wij redelijkerwijs van mening zijn dat deze voorwaarden worden overtreden.

2. Onderhevig aan de beperkingen die worden uiteengezet in deze algemene voorwaarden en naleving van de verzilveringsprocedure van de promocode, kan de promocode gebruikt worden voor de aankoop van een Jaarpas (betaalbaar in één keer bij vooruitbetaling) die online beschikbaar is via www.eurosportplayer.com/subscription. De promocode kan worden verzilverd tot 23.59 uur op 11 juli 2019. De promocode kan niet worden verzilverd voor andere passen.

3. De promocode geeft u recht op een korting op de standaardprijs voor een Jaarpas van € 39,99 voor één jaar toegang. Door uw code te verzilveren wordt u voor het eerste jaar € 19,99 in rekening gebracht. Er geldt een minimumtermijn van 1 jaar. Tenzij u zich afmeldt, wordt het abonnement automatisch elk jaar verlengd tegen de standaardprijs die op dat moment geldig is. Toegang tot alle Eurosport Player-inhoud. Alle prijzen zijn inclusief btw.

4. De promocode kan niet worden ingewisseld tegen belastingen, boetes voor wijziging of opzegging, administratiekosten of andere diverse kosten die uitsluitend voor verantwoordelijkheid van de klant zijn.

5. De normale gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing (zie www.eurosportplayer.com/terms).

6. De promocode kan maar één keer gebruikt worden en kan niet gebruikt worden samen met andere kortingsbonnen, promoties of speciale aanbiedingen.

7. De promocode kan niet gebruikt worden voor passen die eerder zijn gekocht. De promocode wordt geacht volledig te zijn verzilverd op het moment dat een in aanmerking komende aankoop is gedaan. De promocode heeft geen geldwaarde en kan niet worden terugbetaald of ingewisseld voor contant geld. De promocode heeft geen restwaarde en kan niet opnieuw worden gebruikt, zelfs niet in het geval dat u uw abonnement wijzigt of opzegt.

8. De promocode kan alleen worden gebruikt door wettelijke inwoners van Nederland van 18 jaar en ouder.

9. De promocode mag niet gebruikt worden door medewerkers van Dplay Entertainment Limited, groepsbedrijven of andere personen die professioneel verbonden zijn aan deze promotie.

10. Ongeoorloofd gebruik van de promocode door u, met inbegrip van, maar niet beperkt tot publicatie of verkoop, is verboden en kan als fraude worden aangemerkt.

11. Wij behouden ons het recht voor om de voorwaarden van de promocode te wijzigen of de promocode in te trekken, en wij kunnen het aanbod op elk gewenst moment beëindigen. Onze beslissing is definitief ten aanzien van alle zaken met betrekking tot deze promotie.

12. Alle prijzen in deze algemene voorwaarden zijn inclusief btw.

13. Dplay Entertainment Limited (bedrijfsnummer: 09615785) gevestigd te Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, Londen, Engeland, W4 5YB, is de promotor van dit aanbod.

14. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan en moeten worden begrepen in overeenstemming met de wetten van Engeland en Wales. Deze algemene voorwaarden vormen geen beperking van rechten inzake consumentenbescherming waarop u recht kunt hebben onder de nationale wetgeving van uw land van verblijf. Als u niet in Engeland of Wales woont, dan kunt u een vordering indienen bij de rechtbank van het land waar u verblijft, onder de toepasselijke wetgeving van uw land van verblijf.


© COPYRIGHT 2018 EUROSPORT PLAYER. ALL RIGHTS RESERVED.

JURIDISCHE INFORMATIE